Δυναμική παραγωγής

 

Η Union 3 Fashion χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία σε όλα τα στάδια παραγωγής προκειμένου να διασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά ποιοτικά δεδομένα πάντα σε συνάρτηση με λογικές, ανταγωνιστικές τιμές. Το κοπτήριο είναι εφοδιασμένο με αυτόματο σύστημα κοπής ‘Lectra’, το τμήμα πατρόν και δειγμάτων με ‘Investronica’ και έχουμε επίσης επενδύσει σε καινούργιες μηχανές ραπτικής για πολλαπλές χρήσεις, ώστε να είναι εφικτό να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις των πελατών μας. Γι’αυτό το λόγο κατέχουμε επίσης αυτόματες μηχανές τοποθέτησης στρας και μοτίφ, καθώς και κεντητικές μηχανές για τη διακόσμηση των ρούχων.

Ο ρόλος του πλεκτηρίου στην επιτυχία της ‘Union 3 Fashion’ είναι πρωταρχικός. Η εταιρία μας έχει επενδύσει σε κυλινδρικές πλεκτικές μηχανές που μας εξασφαλίζουν υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας. Οι 30 κυλινδρικές μηχανές που κατέχουμε μπορούν να πλέξουν πολλούς τύπους υφασμάτων, όπως: single-jersey με και χωρίς λύκρα, rib και interlock όλων των τύπων, καθώς και full Jacquards και ρίγες ραπόρτο.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο χρόνος παραγωγής από την παραγγελία στην τελική παράδοση κυμαίνεται από 3 έως 4 εβδομάδες και σε ορισμένα προγράμματα (NOS: Never Out of Stock) μπορεί να είναι μικρότερος από 7 ημέρες. Η αξιοπιστία και ακρίβεια στις παραδόσεις, η υψηλή ποιότητα, η ευελιξία καθώς και η γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών αποτελούν τα σημεία κλειδιά της πολυετούς επιτυχίας της ‘Union 3 Fashion’.

Σε αυτό σημείο πρέπει να επισημάνουμε ότι η παραγωγική δυναμικότητα της εταιρείας μας είναι 3 με 4 εκατομμύρια τεμάχια ανά χρόνο και ο τζίρος κυμαίνεται μεταξύ 12.000.000 και 15.000.000 Ευρώ.