Νέα

 • BSCI Membership

  BSCI Membership

  Η Union 3 Fashion είναι πολύ περήφανη για την εισαγωγή της στον οργανισμό BSCI. Η εταιρεία μας θέλοντας να ακολουθήσει τα διεθνή πρότυπα σε όρους ασφάλειας και προστασίας των εργαζομένων της, αλλά και των εγκαταστάσεων της, εισήλθε στον συγκεκριμένο οργανισμό, ο οποίος αντιπροσωπεύει επιχειρήσεις που είναι αφοσιωμένες στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας και στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Η εισαγωγή σε μία τέτοια οργάνωση γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια και αυτό είναι ένας περαιτέρω λόγος που η επιτυχία μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

   

  http://www.bsci-intl.org/about-bsci/members

 • New Electronic Knitting Machines

  New Electronic Knitting Machines

  Η Union 3 Fashion προχώρησε σε νέες επενδύσεις στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού καιτης ανάπτυξης του πλεκτηρίου της. Οι αγορές αφορούνσε σύγχρονες ηλεκτρονικές κυλινδρικές μηχανές για παραγωγή διαφόρων ζακάρ και ριγέ υφασμάτων.

 • Premiere Vision Παρίσι

  Premiere Vision Παρίσι

  H εταιρεία μας θέλοντας να μείνει ενημερωμένη στον τομέα των υφασμάτων, τυπωμάτων, χρωμάτων και γενικά όλων των καινούργιων τάσεων στην γυναικεία μόδα, παρευρέθη στην έκθεση της Première Vision, η οποία διοργανώθηκε στο Παρίσι. Η Première Vision είναι μία από τις πιο γνωστές εκθέσεις στον κόσμο με ιδιαίτερη απήχηση στο χώρο της μόδας, που μας έδωσε ιδέες για την επόμενη ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή κολεξιόν μας

   

  http://www.premierevision.com/

 • Pitti Immagine Filati- Florence

  Pitti Immagine Filati- Florence

  Η Union 3 Fashion θέλοντας να αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα και τις υποδομές του πλεκτηρίου της, παρευρέθηκε στην έκθεση PITTI IMMAGINE FILATI η οποία διοργανώθηκε στις 22-24 Ιανουαρίου στην Φλωρεντία. Η έκθεση αυτή αφορά τις διάφορες τεχνικές σχετικά με την πλεκτική προϊόντων, και είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς συμβάλει στην εύρεση σύγχρονων και παραγωγικά ταχύτερων τεχνικών πλεξίματος που θα κάνουν τα προϊόντα μας πιο ελκυστικά.

   

  http://www.pittimmagine.com/en/corporate/fairs/filati/thematic-routes.html